Τυροπιτάκια με γιαούρτι, αφράτα και μοσχοβολιστά !!!ΥΛΙΚΑ200 γρ γιαούρτι στραγγιστό350 γρ αλεύρι20 γρ μπέικιν150 γρ ηλιέλαιο1 κουταλάκι αλάτι κοφτόΚάνουμε τη ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για σχεδόν μισή ώρα. Για τη γέμιση θα χρειαστούμε:200 γρ ανθότυρο ή φέτα και ρεγκάτο ή μόνο φέτα.1 αβγό ολόκληρο50ml γάλα εβαπορέΠιπέρι-θυμάριΤα ψήνουμε αφού τα αλείψουμε με κρόκο διαλυμένο με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Τα ψήνω σε αέρα στους 180 βαθμούς, σε λιγότερο από 15 λεπτά είναι έτοιμα. Μου βγήκαν 12 κομμάτια. Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Μαίρη Ηλιοπούλου!