Υλικά10-12 πιπεριές1/2 κιλό φέταλίγο γκούντα η άλλο ημίσκληρο τυρίΡίγανηθυμάριβασιλικό 9όλα από λίγο ]Φρέσκες ώριμες ντομάτες 1 κουαλιά σούπας πελτέ ντομάτας2 αυγά ελαιόλαδοΑλάτι- πιπέριΕκτέλεση Τηγανίζουμε 10-12 πιπεριές για γεμιστά και αφού κρυώσουν τις ξεφλουδίζουμε. Ετοιμάζουμε μια γέμιση με περίπου 1/2 κιλό φέτα και λίγη γκούντα ή κάποιο ημίσκληρο τυρί, πασπαλίζουμε με τριμμένο μαύρο πιπέρι και ανακατεύουμε το μίγμα τυριών με δύο αυγουλάκια.