Το πιο αφράτο γευστικό τσουρέκι ταψιού γεμιστό μέσα -έξω !!!ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ:100 γρ βουτυρο λιωμενο ζεστο,50 γρ σπορελαιο, 250 γρ ζαχαρη,2 αυγα,1 ασπραδι αυγου,μισο κοφτο κ γ αλατι,300 γρ ζεστο γαλα,100 γρ νερο ζεστο,1 φακελακι ξερη μαγια,1 φ.μαχλεπι,1 φ.κακουλε,2 βανιλιες,800 με 900 γρ αλευρι για τσουρεκια η και απλο!!!! ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βαζουμε στο μπολ το βουτυρο και το σπορελαιο και την ζαχαρη και τα ανακατευουμε 2 λεπτα!Ριχνουμε τα αυγα,το αλατι,το γαλα,το νερο και ανακατευουμε 1 λεπτο!Ριχνουμε την μαγια ανακατευουμε 1 λεπτο!Ριχνουμε το μαχλεπι το κακουλε τις βανιλιες ανακατευουμε 1 λεπτο ολη