Υλικά1 ποτήρι γιαούρτι στραγγιστό1 ποτήρι βούτυρο2 ποτήρια άχνη ζάχαρη3 αυγά2 κουταλάκια γλυκού σόδαΧυμό από 1 πορτοκάλι1/2 κουταλάκι γλυκού μαχλέπιΑλεύρι για τσουρέκι όσο πάρει.ΕκτέλεσηΧτυπάμε σε μπολ το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε μέσα στο μείγμα με τοΒούτυρο -ζάχαρη.Προσθέτουμε και το γιαούρτι , και το μαχλέπι.Διαλύσουμε την σόδα μέσα στο χυμό πορτοκαλιού και το προσθέτουμε κι αυτό μέσα στο μείγμα.Σιγά σιγά αρχίζουμε να προσθέτουμε το αλεύρι τόση ποσότητα ώστε να γίνει μία εύπλαστη ζύμη.Πλάθουμε τα τσουρέκια στρογγυλά η σ