Υλικά-------420 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα280 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης2 κουταλιές σούπας κονιάκ, ή ουίσκυ, λικεράκι κλπ150 γρ. ψιλοκομμένα καρύδιαΤρούφα σοκολάτας, καρύδα, τριμμένοι ξηροί καρποί , κακάοΕκτέλεση-----------Κόβουμε πολύ μικρά κομμάτια την κουβερτούρα με μαχαίρι και την βάζουμε σ'ένα μεγάλο μπωλ.Σ'ένα κατσαρολάκι βράζουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει βράση την ρίχνουμε μέσα στην τριμμένη κουβερτούρα κι ανακατεύουμε καλά μ'ένα κουτάλι ή ένα μικρό αναδευτήρι.Προσθέτουμε το κονιάκ και το τριμμένο καρύδι και αφήνουμε το μείγμα να πήξει τόσο....