Υλικά 300 ml κρέμα γάλακτος 275 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 80 γρ. τρούφα γάλακτος 80 γρ. τρούφα κουβερτούρας Τι κάνουμε Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Σε ένα άλλο κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να φτάσει στο σημείο βρασμού.Ρίχνουμε σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος στη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι και το αφήνουμε να πιάσει θερμοκρασία δωματίου.