Τραγανές μελιτζάνες τηγανιτές Η σημερινή ανάρτηση μοιάζει περισσότερο με "συμβουλή" παρά με συνταγή..Αφορά το τηγάνισμα της μελιτζάνας με τρόπο που να μένει τραγανή η κρούστα της απέξω και συνάμα καλοψημένη από μέσα. Τη μέθοδο αυτή την ακολουθεί η μητέρα μου από τότε που ήμασταν παιδιά και είναι αλήθεια πως εκείνο το "κριτς-κριτς" έχει μείνει στην μνήμη μου..Οι "μελιτζάνες κριτς-κριτς" αποτελούν πιάτο συνιφασμένο με τα παιδικά μου χρόνια. Τα βήματα είναι πολύ απλά, δοσολογίες δε σας δίνω παρά θα μοιραστώ μαζί σας αυτή την πετυχημένη μέθοδο με πολλή αγάπη!Βήμα 1) Το "Α και το Ω" είναι το ξεπί