Γεια σας φίλοι μου!!!Το τελευταίο διάστημα δεν χρησιμοποιώ καθόλου μίξερ και κάνω διάφορες έρευνες προκειμένου να μάθω πως να πετυχαίνω τα αγαπημένα μου γλυκίσματα...αλλά με χτύπημα στο χέρι.Για το κέικ αυτό χτησιμοποίησα όλα τα βασικά υλικά αλλά βρίκα τη μέθοδο που θα με βοηθάει από δω και στο εξής να το ετοιμάζω πιο μεθοδικά..ειδικά εάν δεν χρησιμοποιώ μίξερ.Η μέθοδος είναι αυτή που σε πολλές συνταγές ακολουθούμε...δηλαδή ο διαχωρισμός των στέρεων υλικών από τα υγρά και η τελική ενσωμάτωσή τους.Το κεκάκι μου βγήκε υπέρ αρωματικό και αφράτο, με σπογγώδη υφή και πλούσια γεύση.Υλικά:(στέρεα υλι