ΥΛΙΚΑ200γρ σοκολατα γαλακτος1πακετο μπιμπερ100γρ βουτυρο λιωμενο2 μπανανες1 κρεμα γαλακτος μικρη2κουτ σουπασ ζαχαρη αχνηΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑβουτυροκρεμα γαλακτοςζαχαρηΤριβουμε το μπισκοτο μας και προσθετουμε το λιωμενο βουτυρο.Ανακατευουμε και βαζουμε το μειγμα σαν βαση σε ενα στρωγγυλι τσερκι.Τοποθετουμε στο ψυγειο γοα 30 λεπτα.Σε ενα κατσαρολακι βαζουμε το βουτυρο ,την ζαχαρη και την κρεμα και ανακατευουμε συνεχως μεχρι να σκουρυνει το μειγμα μας και κατεβαζουμε.Βγαζουμε το τσερκι απο το ψυγειο και αφου εχει κρυωσει η καραμελα μας περιχυνουμε το μπισκοτο.Κοβουμε σε ροδελες τις μπανανες μας κα