Υλικά (για 12 μερίδες): 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 500 γρ. τυρί μασκαρπόνε 120 γρ. ζάχαρη άχνη 1/2 φλιτζ. Amaretto (λικέρ με γεύση πικραμύγδαλο) 40 - 45 μπισκότα σαβουαγιάρ 4 - 5 φλιτζ. διπλό εσπρέσο σκέτο, κρύο 100 - 125 γρ. κουβερτούρα, χοντροτριμμένη 125 γρ. κακάο Διαδικασία:Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί. Την αφήνουμε στην άκρη. Στο μίξερ επίσης, χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα το μασκαρπόνε με την άχνη για 3 λεπτά.