3 μήλα τραγανά και ομοιόμορφα Για το χυλό...αλεύρι γιά όλες τις χρήσεις, όσο πάρει 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (εγώ χρησιμοποίησα μαύρη)3 κουταλιές της σούπας λάδι καλαμποκέλαιο 3 κουταλιές λικέρ της αρεσκείας σας 4 κουταλιές σούπας νερό 2 αυγά1 βανίλια1 λεμόνι και ξύσμα και το χυμό του Για από πάνω ζάχαρη άχνη κανέλα Για το τηγάνισμα ΚαλαμποκέλαιοΕκτέλεσηΚαθαρίζουμε τα μήλα γύρω γύρω και βγάζουμε το κοτσάνι με το ειδικό εργαλείο μέχρι κάτω (αυτό που όταν το κόψουμε έχει τρυπούλα στη μέση).