Υλικά---------1 συκωταριά αρνίσια5-6 εντεράκια αρνίσια4 σκέπες αρνίσιες1 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι1 κούπα ψιλοκομμένο , άνηθο και μαιντανό1/2 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο1 κούπα ρύζι καρολίναΑλάτι και πιπέριΛεμόνια1 αυγό για το άλειμμαΕκτέλεση------------Σε μιά λεκανίτσα βάζουμε νερό και ξύδι και μουλιάζουμε τις σκέπες για ν'ανοίξουν .Ζεματάμε την καλοπλυμένη συκωταριά σε αλατισμένο βραστό νερό,και βράζουμε για 6' ξαφρίζοντάς την και αφού την βγάλουμε την ξεπλένουμε λιγάκι και την τοποθετούμε στο ξύλο κοπής.