ΤΖΕΝΟΒΈΖΕΤο λαχταριστό πιάτο της φωτογραφίας είναι ένα στιφάδο, που ονομάζεται τζενοβέζε, δηλαδή γενοβέζικο. Το πλήρες όνομα του πιάτου είναι pasta con sugo alla genovese, γιατί σερβίρεται πάντα με μακαρόνια! Κρίνοντας από το όνομα, θα περιμένε κανείς να προέρχεται από την Βόρεια Ιταλία, εν τούτοις, είναι το πιό δημοφιλές μαμαδίστικο κυριακάτικο φαγητό στην Νάπολι, μαζί βέβαια με το ραγκού (συνταγή εδώ)! Πως όμως μία βέρα ναπολιτάνα βαφτίστηκε γενοβέζα?