Υλικά2 1/2 φλιτζάνια θρυμματισμένα μπισκότα της επιλογής σας1 ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα280 γραμμάρια ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα1/2 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας Γιώτης250 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος λιωμένη για την επικάλυψηΕκτέλεσηΚαλύψτε ένα τετράγωνο ταψί με αλουμινόχαρτο και λαδώστε ελαφρώς .Θρυμματίστε τα μπισκότα στο μούλτι.Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε σε σιγά-σιγά σε θερμοκρασία την ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα μαζί με το γάλα ζαχαρούχο ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε μαζί τα θρυμματισμένα μπισκότο και το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.Αφήνετ