ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΡΙΚΟΤΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕΜια υπέροχη τάτρα με την πιο σοκολατένια κρέμα που έχετε δοκιμάσει ποτέ!Η τάρτα αυτή δημιουργήθηκε κάπως τυχαία και απο την αναγκη ανακύκλωσης τοσο της ρικόττας όσο και του μασκαρπόνε, που βρισκόντουσαν ήδη καιρό μέσα στο ψυγείο μου. Χρησιμοποίησα την κλασσική συνταγή για ζύμη τάρτας (pasta frolla), την οποία αρωμάτισα με αποξηραμένη φλούδα πορτοκαλιού. Η κρέμα που προήλθε απο την ανάμειξη της ρικόττας, του μασκαρπόνε και της λιωμένης κουβερτούρας, αρωματίστηκε με τζίντζερ και σπιτικό λικέρ πορτοκάλι.