ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑΟι τάρτες είναι ιδιαίτερα ευέλικτα γλυκάκια : εύκολες στην παρασκευή τους, ενώ οι συνδυασμοί των υλικών τους ειναι ανεξάντλητοι.Σήμερα σας παρουσιάζω μια ιδιαίτερη τάρτα με εναν μάλλον ασυνήθιστο αλλα πολύ ταιριαστό συνδυασμό υλικων. Για την βάση της τάρτας, αντικατέστησα το βούτυρο, που χρησιμοποιώ συνήθως για να φτιάξω την pasta frolla, με ταχίνι. Επίσης χρησιμοποίησα την καστανή μαλακή ζάχαρη, με την πολύ ιδιαίτερη γευση, που οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε μελάσσα.