Κατά άμεση παραγγελία της φίλης μου της Μαρίας, αυτή η συνταγή "ανεβαίνει" δεύτερη μέρα του χρόνου. Βλέπετε, έχει τραπέζι και πρέπει να προσφέρει στους καλεσμένους της τα καλύτερα πιάτα της, τα πιο νόστιμα και τα πιο εντυπωσιακά. Τι καλύτερο, λοιπόν, από αυτό το πιάτο;
Δύσκολο δεν θα το έλεγες, χρονοβόρο όχι, πρωτότυπο εννοείται αφού όλοι μας έχουμε συνδυάσει το φύλλο καταϊφι με το γνωστό γλυκό!
Έχουμε και λέμε, λοιπόν....
Λίστα για ψώνια
250γρ. φύλλο καταϊφι (μισό κουτί)
ελαιόλαδο για άλλειμμα (αρωματικό κατά προτίμηση)