Υλικά.ΖΥΜΗ ΤΑΡΤΑΣ.220 γραμ βούτυρο γάλακτος κομμένο σε κομματάκια2 κουταλιές ζάχαρη1 ξύλο κανέλας5-6 καρφάκια γαρύφαλο τριμμένα στο μούλτι μαζί με 1 κουταλιά ζάχαρη να γίνουν σκόνη2-3 κουταλιές παγωμένο γάλα2 κούπες περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις ,ίσως χρειαστεί ,ίσως λίγο παραπάνω ξύσμα λεμονιούΑρωμα τις αρεσκείας σας,εγώ βάζω 1/2 σφηνάκι ρούμι,η εκχύλισμα βανίλιας 4-5 σταγόνεςΕΚΤΕΛΕΣΗΧτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη καλά να γίνει κρέμα.Ρίχνουμε το αυγό,το άρωμα, το ξύσμα,αφού ενσωματωθούν ρίχνουμε την κοπανισμένη κανέλα με το γαρύφαλλο, το αλεύρι , και θα έχουμε μια ζύμη σαν του κουραμπ