Σοκολατένιο παντεσπάνιαλεύρι 250 γρ.κακάο 50 γρ.αβγά 10ζάχαρη 250 γρ.Σιρόπιζάχαρη 500 γρ.νερό 500 γρ.Σοκολατένια κρέμαερμόλ 1μερέντα 250 γρ.Λευκή κρέμαερμόλ 2ζαχαρούχο 1βάλτε τα ερμόλ και το ζαχαρούχο γάλα στο ψυγείο, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν, γιατί πρέπει να είναι πολύ παγωμένα όταν θα χτυπηθούν. Φτιάξτε το παντεσπάνι 1 ή 2 ημέρες πρίν, δεν παθαίνει τίποτα. Αν οι κρέμες δεν ειναι πολύ σφιχτές, αφήστε για λίγη ώρα στο ψυγείο, έτσι θα στρωθούν καλύτερα στο παντεσπάνι.Για το παντεσπάνι, χτυπήστε σε μίξερ, τα αβγά με την ζάχαρη για 5-6λεπτά μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά και να γίνει σχεδόν άσπρο