Υλικα:1 Σφολιάτα διπλή2 αυγά1/4 του κιλού τυρί φέτα1 κιλό σπανάκι1 μεγάλο κρεμμύδιλίγο άνηθο και φρέσκα κρεμμυδάκια[εδώ στην συγκεκριμένη πίτα προαιρετικά] αλάτι-πιπέρι,1 αυγό για επάλειψηΕκτελεση:Ετοιμάζουμε το σπανάκι, το πλένουμε, και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο νερο να μαραθεί, Σε άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι χονδροκομμένο και ρίχνουμε το σπανάκι καλά στραγγισμμένο το αφήνουμε να πιεί όλα τα υγρά του. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα 2 αυγά, το τυρί τριμμένο, αλάτι-πιπέρι, Ομογεννοποιούμε τα δύο μείγματα.