ΣΠΈΣΙΑΛ Μπουγάτσα κανεις????Με σπιτικό φύλλο !!!ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΠΕΣΙΑΛ!!!!!!!!!Βάζουμε σε μια λεκάνη 1 κιλό αλεύρι,4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο,4 κουταλιές της σούπας ξύδι,2 νεροποτηρα νερό χλιαρο,3 κ.σ.ζαχαρη και ζυμωνουμε!Οποτε αφήνουμε την ζύμη να.ξεκουραστεί για 2 ώρες!Στην συνέχεια κάνουμε 8 μπαλάκια και ανα.4 βουτυρωνοντας τα ανοίγουμε 2 μεγαλα φύλλα!Τοποθετούμε το ενα φύλλο σε βουτυρωμενο ταψί και κάνουμε μια ...ΚΡΕΜΑ:Βάζουμε στην κατσαρόλα 1 μισή λίτρο γάλα,1 μισή φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη να.ζεσταθεί!Ρίχνουμε μέσα 1 μισή φλυτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό ανακατεύουμε και όταν πήξει κατε