Σούπα γιουβαρλάκια ζεστή ζεστή και πεντανόστιμη !!! ΥλικάΓια τα γιουβαρλάκια500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο1 αυγό1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο ή πολύ ψιλοκομμένο1 καρότο ψιλοτριμμένο1/4 φλ. ελαιόλαδο1/4 φλ. ρύζι Καρολίνα ή γλασέ2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένοαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέριλίγο αλεύριΓια τη σούπα4 κ.σ. ελαιόλαδο1½ λίτρο νερό ζεστό2 αυγά2 μέτρια λεμόνια1 κ.σ. κορν φλάουρλίγο ψιλοκομμένο άνηθοφρεσκοτριμμένο πιπέριΕκτέλεσηΓια τα αφράτα γιουβαρλάκια αυγολέμονο, προετοιμάζουμε το ρύζι βάζοντάς το σε ένα μπολ και καλύπτοντας το με μπόλικο νερό.