ΥΛΙΚΑ1 φυλλο ζυμη σφολιατα1 κρεμα γαλακτος1 κιλο σπανακι6 κρεμμυδακια φρεσκα1 ματσακι ανηθο300γρ φετα250 γρ τυρι ενταμ,η,γκουντα πιπερικαθολου αλατι 7 φετες μπεικονΕΚΤΕΛΕΣΗβαζουμε σ ενα ταψακι λαδωμενο το φυλλο σφολιατας κ το ψηνουμε να ροδισει.το αφηνουμε στην ακρη και αφου καθαρισουμε κ πλυνουμε καλα το σπανακι το βαζουμε σε μια κατσαρολα να πιει ολα τα υγρα του,και προσθετουμε το μπεικον ψιλοκομμενο κ τα κρεμμυδακια κ τον ανηθο.το γυρναμε να ψηθει καλα .δεν βαζουμε καθολου λαδι,βγαζει το μπεικον ,αφου το ψησουμε καλα να μην εχει καθολου υγρα το αποσυρουμε απο την φωτια κ προσθετου