Σουηδικά μπουλάρ με βανίλια (vanilj bullar )Για 18 κομμάτια θα χρειαστούμεΖύμη570 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις3 γρ αλάτι130 γρ ζάχαρη50γρ μαγιά250 γρ γάλα1 αυγόΚρέμα βανίλιας3 κρόκους65 γρ ζάχαρη20 γρ κορν φλάουρ200 γρ γάλα15 γρ βούτυρο ανάλατοΕπικάλυψηΛιωμένο βούτυρο ,ζάχαρη.1)Βάζουμε όλα τα στερεά υλικά στο μίξερ μαζί με το γάλα και το αυγόΤα χτυπάμε για 15 λεπτά2) αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 10 λεπτά3) πλάθουμε σε ρολό και κόβουμε σε 18 κομμάτια 3 εκ περίπου4)πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια αφήνουμε να Φουσκώσουν 45-60 λεπτάΕτοιμάζουμε την κρέμα πριν να αρχίσουμε την ζύμη για να είναι