Υλικά150 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες100 γρ. νερό80 γρ. βούτυρο αγελάδας1 κ.γ. αλάτι10 γρ. ζάχαρη (περίπου ½ κ.σ.)150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις5 αβγά μεσαίου μεγέθους Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το νερό, το αλάτι και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε ελαφρώς. Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο, τεμαχισμένο. Προσοχή, όχι δυνατή φωτιά! Μόλις αρχίσει να βράζει το βούτυρο, ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς με μια κουτάλα. Πρέπει να έχει χρόνο να καβουρδιστεί λίγο το αλεύρι πριν απορροφηθούν τα υγρά και γίνει μια μάζα.