Υλικά1 και 1/2 ποτήρι ζάχαρη1 ποτήρι νερού γάλα5 αυγά2 ποτήρια φαρίν απ1 ποτήρι κακάο σκόνη1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού μπέκιν πάουντερ2 βανίλιες250 γραμ.βιτάμΓια το σιρόπι2 ποτήρια ζάχαρη σε 2 ποτήρια νερό και βράσιμο 5-6 λεπτάΓκανάζ επικάλυψης330 κρέμα γάλακτος2 κουταλιές γεμάτες σούπας κακάο300 γραμ.κουβερτούρα1 γεμάτη κουταλιά σούπας βιτάμΕκτέλεσηΦτιάχνουμε πρώτα το κέικ.Χτυπάμε στο μίξερ μερικά λεπτά το βιτάμ να αφρατέψει.Ρίχνουμε και την ζάχαρη και πάντα χτυπώντας προσθέτουμε τα αυγά, τις βανίλιες, το κακάο, το μπέκιν πάουντερ ,και τέλος την φαρίν απ.Προθερμαίνουμε εντωμεταξύ όσο χτυπάμ