Jump to Navigation

Σοκολατένιο μιλφέιγ

up
215 users have voted.
Υλικά:  250 γραμμάρια κουβερτούρα ψιλοκομμένη250 γαμμάρια λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη5 κουταλιές της σούπας κακάο600 ml κρέμα γάλακτος2 σφηνάκια ρούμι½ φλιτζάνι γάλα1 φύλλο σφολιάτας4 φύλλα ζελατίνας   Το κλασικό γλυκό αλλά με λευκή και μαύρη σοκολάτα... Απαιτούμενος χρόνος:  245 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  3 read more
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Tα δικά μου Κουραμπιεδάκια δεύτερη φορά τα φτιάχνω ξανά ... Τα εξαφανίζουμε !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
417 users have voted.
 Κουραμπιεδάκια από τα ωραιότερα !!!!Tα δικά μου Κουραμπιεδάκια δεύτερη φορά τα φτιάχνω ξανά ...

Αφράτη και λαχταριστή Πουτίγκα ή μελαχρινή με κρέμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
436 users have voted.
  Γιορτινή ΠουτίγκαΑφράτη και λαχταριστή Πουτίγκα ή μελαχρινή με κρέμα ή σπάτουλα  που τη λέμε εδώ στη Θεσσαλία.. Η συνταγή της μελαχρινής κρατάει πάνω από 40 χρόνια..

Εκμεκ κανταΐφι ..Το ωραιότερο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
435 users have voted.
   Εκμεκ κανταΐφι!!! Φτιάξτε το για το γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο  και όλοι θα σας ζητάνε τη συνταγή!!!Για μένα είναι η καλύτερη συνταγή για εκμεκ κανταΐφι.Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω αρκετά χρόνια, και πιστέψτε με δεν έχω δοκιμάσει ωραιότερο. Φυσικά δεν την αλλάζω με καμία άλλη. !!!Υλικα500 γρ.

Γαλακτομπούρεκο τέλειο χωρίς Μυστικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
427 users have voted.
 Επιτέλους Βρήκα την Συνταγή και το Μυστικό για το πιο επιτυχημένο Γαλακτομπούρεκο!!! Απόλυτη Συνταγή γεύσης και Μυστικό που είχα την τιμή να μου πεις παλιός Γαλακτοπώλης της Λέσβου!!

Γιορτινός Κορμός με Κρέμα Φιστικιού!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
455 users have voted.
 Για εμένα ο Χριστουγεννιάτικος Κορμός είναι το απόλυτο Γλυκό για όλα τα Γιορτινά Τραπέζια!!Αυτός ο Κορμός συνδυάζει όλα τα αγαπημένα σας Υλικά, Αφράτο Ζουμερό Παντεσπάνι-Πλούσια κρέμα Φιστικιού και υπέροχη διακόσμηση!! Σας Εγγυώμαι ότι είναι ίσως ο Ωραιότερος Κορμός που έχω φτιάξει.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut