ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΨΩΜΙ Σκορδαλιά: Ορεκτικό που λατρεύεις να μισείς! Όχι για κανέναν άλλο λόγο όσο για τα γνωστά επακόλουθα μετά την... κατανάλωση. Σήμερα θα σας δώσω τη δική μου συνταγή για σκορδαλιά που θα πετύχει ακόμα κι αν είναι η πρώτη φορά που επιδιώκετε να φτιάξετε. Η δική μου σκορδαλιά έχει ψωμί, αντικρούοντας την παράδοση που κατά βάση συνιστά τη χρήση πατάτας. Βγαίνει βελούδινη κι ενιαία από άποψη υφής, με ισορροπημένη γεύση και κυρίως με μικρές πιθανότητες αστοχίας.