ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΛαχταριστο πορτοκαλενιο κεϊκ, ζουμερο και αφρατο!Τα ολοκληρα πορτοκαλια εδωσαν αρωμα και γευση φρεσκοκομμενου πορτοκαλιου! Για το κεϊκ χρησιμοποιησα ως γλυκαντικο την στεβια, αλλα το σιροπι του το ηθελα δεμενο και μελωμενο και γι'αυτο προτιμησα την ζαχαρη με το μελι. Αν θελετε να αποφυγετε εντελως την ζαχαρη, μπορειτε να φτιαξετε ενα σιροπι με στεβια.Την εμπνευση για την δημιουργια του την αντλησα απο τα αντιστοιχα πορτοκαλενια κεϊκ τοσο της Ελενης (εδω), οσο και της Βαγγελιως (εδω).