ΥΛΙΚΑ1/3 φλ τσα σποροι παπαρουνας1/4 φλ τσα γαλα185 γρ βουτυρο σε κομματακια σε θερμοκρασια δωματιου1κουταλια της σουπας ξυσμα πορτοκαλιου1φλ τσαγιου αχνη ζαχαρη3 αυγα 1 1/2 φλ τσα φαρινα1/2φλ αλευρι για ολες της χρησεις1/2ξερα φρουτα η αμυγδαλοψυχα1/2 φλ τσαγιου χυμος απο πορτοκαλιΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ1 φλ αχνη2/3φλ χυμος πορτοκαλιου1/3 φλ νεροΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΒουτυρωνουμε μια φορμα οτι θελουμε με διαμετρο 23 εκ.Ανακατευουμε τους σπορους παπαρουνα και το αφηνουμε να σταθουν για 30 λεπτα.Προθερμαινουμε τον φουρνο μας.Χτυπαμε το βουτυρο με την ζαχαρη σε ενα μπολ με το μιξερ.Μολις ασπρισει και αφρατεψει το