Yλικά Βάση.5 αυγά, 160 γρ.ζάχαρης,150 γρ.αλεύρι, 30 γρ.κακάο,1βανιλια,1 κουταλάκι μπέκινΣιρόπι.200γρ.νερό,130γρ.ζάχαρη, χυμό από μισό λεμόνι, φλούδα από μισό λεμόνι,1 σφηνάκι ρούμι.Ιταλική μαρέγκα.50 γρ,νερό, 180 γρ.ζάχαρη,1 βανίλια, 4 ασπράδια αυγών τα οποία τα ζυγίζομαι να είναι 120 γρ. θερμόμετρο κουζίνας για καραμέλα.Κρέμα Σεράνο.250 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα με περιεκτικότητα 50-55%κακάο μέσα,πολύ καλής ποιότητος, 125 γρ.κρέμα γάλακτος,500γρ.κρέμα γάλακτος χτυπημένης με μισή κούπα άχνη ζάχαρη και μια βανίλια ,να εχει πυκνότητα γιαουρτιού,δηλαδή να μην την χτυπήσετε σε σαντιγί ,ίσα να πήξη ε