ΥλικάΒούτυρο 250 γρ μαργαρίνη μαλακή σε θερμοκρασία δωματίουΆχνη ζάχαρη 1 ποτήρι νερούΣιμιγδάλι ψιλό 4 κουταλιές της σούπαςΙνδική καρύδα 2 κουταλιές της σούπας τριμμένηΑυγά 2Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 4 ποτήρια περίπουΒανίλια 1Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι του γλυκούΦουντούκια ή φιστίκια Αιγίνης για το στόλισμα Για το σιρόπιΖάχαρη 3 ποτήριαΝερό 4 ποτήριαΛεμόνι 1 μικρό τον χυμό τουΟδηγίεςΒάζουμε το μαλακό βούτυρο στο μπολ, την άχνη, το σιμιγδάλι, την καρύδα, τα αυγά, το μπέικιν, την βανίλια, ανακατεύουμε λίγο και συμπληρώνουμε το αλεύρι όχι όλο μαζί,όσο πάρει μέχρι να μην κολλάει