Jump to Navigation

Σανγκρια με βερμούτ και αγγούρι

up
130 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα1 λεμόνι, κομμένο σε λεπτές για γαρνιτούρα1 αγγουράκι, σε λεπτές φέτες για γαρνιτούρα1 φιάλη (750 ml) ξηρό βερμούτ30 γραμμάρια μπλε ή πορτοκαλί  λικέρ curacao30 γραμμάρια σιρόπι  ζάχαρης30 γραμμάρια χυμό λεμονιού60 γραμμάρια ξηρό τζιν2 φλιτζάνια κρύο ανθρακούχο νερό15 γραμμάρια λικέρ Maraschino (προαιρετικά) Δροσερό κοκτέιλ για τις καλοκαιρινές βραδιές Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Ballantines με σόδα

(sidagi.gr)
up
2108 users have voted.
Δροσερό Ballantines με σόδα. Ένα ωραίο ποτό για το βραδάκι. Για 1 άτομο Τι μπορεί να είναι καλύτερο από ένα σκωτσέζικο ουϊσκι με σόδα; Η συνταγή είναι απίστευτα εύκολη. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε δικό σας και να το προσαρμόσετε ανάλογα με το γούστο σας.  Χωρίς αμφιβολία, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να το απολαύσετε τις ζεστές μέρες. ΥΛΙΚΑ

Blue Hawaian

(sidagi.gr)
up
3693 users have voted.
Υλικά:  Υλικά για 1 άτομο30 ml λευκό ρούμι10 ml μπλε κουρασάο20 ml χυμός ανανά15 ml λικέρ καρύδας  Ένα κοκτέιλ με βάση το ρούμι που φτιάχνεται εύκολα και πίνεται ευχάριστα! Απαιτούμενος χρόνος:  5 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1

Black velvet

(sidagi.gr)
up
3434 users have voted.
Υλικά:  1 μαύρη μπύρα1 σαμπάνια Ασυνήθιστος αλλά ταιριαστός συνδυασμός μαύρης μπύρας και σαμπάνιας! Απαιτούμενος χρόνος:  5 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1 read more

Λικέρ κρέμα με παγωτό

(sidagi.gr)
up
3598 users have voted.
Υλικά:  125 γραμμάρια λικέρ κρέμα200 γραμμάρια ζάχαρη500 ml γάλα φρέσκο500 ml κρέμα γάλακτος Βάζουμε σε ένα μπολ 500ml κρέμα γάλακτος. Βαθμός δυσκολίας:  3 read more

Pink pearl cocktail

(sidagi.gr)
up
3430 users have voted.
Υλικά:  Για 1 άτομο60 γραμμάρια φρεσκοστυμμένο χυμό γκρέιπφρουτ κόκκινο30 γραμμάρια φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ15 γραμμάρια σουμάδαπάγος1 λεπτή φέτα κόκκινο γκρέιπφρουτ, για το γαρνίρισμα Ένας εκρηκτικός συνδυασμός στο ποτήρι σας Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά


Main menu 2

1 | by Dr. Radut