Υλικά:
1 ματσάκι ρόκα
1 μαρούλι
1 λόλα
1 ραντίτσιο
100 γραμμάρια ροκφόρ
100 γραμμάρια ανθότυρο
80 γραμμάρια γραβιέρα
30 γραμμάρια καρύδια
1 μικρό τσαμπί σταφύλι μοσχάτο
Για τη sauce
2 κουταλιές του γλυκού μπαλσάμικο
1 κουταλιά του γλυκού μπράντι
6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Πλένουμε και κόβουμε τα σαλατικά σε μεγάλα κομμάτια. Κόβουμε τα τυριά σε κύβους.
Απαιτούμενος χρόνος:
15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: