Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια τη σαλάτα360 γραμμάρια τόνο σε λάδι15 ελιές πράσινες, χωρίς κουκούτσι, κομμένες στη μέση1 κιλό πατάτες μικρές με τη φλούδα τους, καλά πλυμένες2 κουταλιές της σούπας κάππαρη ξαρμυρισμένη1 κρεμμύδι ξερό σε φέτες3 κουταλιές της σούπας κόλιανδρος φρέσκος ψιλοκομμένος1 κουταλιά της σούπας αλάτι χοντρόπιπέρι φρεσκοτριμμένοΓια το ντρέσινγκ2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι2 κουταλιές της σούπας πικάντικη μουστάρδα2 κουταλιές της σούπας μηλόξιδο6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλιά της σούπας λευκό ξηρό κρασί