ΥΛΙΚΑ:
(για ένα club)
3 πίτες για σουβλάκι
μαγιονέζα για το άλειμμα των πιτών
2 φέτες τυρί τσένταρ
2 φέτες μπέικον περασμένες ελαφρά από το τηγάνι
2 φέτες ζαμπόν
3 ροδέλες ντομάτας
3 φύλλα μαρουλιού ή σαλάτας.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λαδάκι βάζουμε τις φέτες μπέικον να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα προσοχή όχι πολύ γιατί θα πικρίζει και αφήνουμε στην άκρη. Στο ίδιο τηγάνι με το λίπος που έχει αφήσει το μπέικον προσθέτουμε ακόμα ελάχιστο λαδάκι, αλατίζουμε ελαφρώς τις πίτες και τις ψήνουμε....αν θέλουμε τις περνάμε από το γκριλ...