ΥΛΙΚΑ Σιμιγδάλι χοντρό 280γρ Σιμιγδάλι ψιλό 160γρ Ζάχαρη 150γρ Χυμό πορτοκαλιού 400γρ Νερό 100γρ 2 κ/γ. Μπεικιν 1 κ.γ. σόδα 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού Λικέρ μαστίχα 30γρ Βανίλια 2 (κάψουλες) Αμύγδαλα ασπρισμένα ολόκληρα για το σιρόπι 800γρ νερό 800γρ ζάχαρη 1 φλούδα πορτοκαλιού 1 φλούδες λεμονιού ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα σιμιγδάλια, την ζάχαρη, το baking, την σόδα, τις βανίλιες, το λικέρ και τα ξύσματα. 2.