Υλικά 2 ποτήρια νερό3/4 ποτηριού ρύζι γλασέμια πρέζα αλατι2 ποτήρια φρέσκο γάλα5-6 κουταλιές ζάχαρη2 κουταλιές άνθος αραβοσίτου η' κορν φλάουρξύσμα από 1 πορτοκάλι2 κουταλιές μέλιΕκτέλεση Βράζουμε το ρύζι με το νεράκι και όταν έχει βράσει πολύ καλάκαι έχει εξατμιστεί αρκετό νεράκι βάζουμε τα υπόλοιπα υλικάκαι ανακατεύουμε συνέχεια να μην κολλήσει!!! Αν δεν σας πήζει μπορείτε να βάλετε σε ένα φλιτζανάκι γάλα ακόμα μια κουταλιά κορν φλάουρ!!! όταν είναι έτοιμο σαν κρέμα βγάζετε ένα ένα μπολάκι ρυζόγαλο και ρίχνετε μερικές σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής!!!