Υλικά:
¼ της κούπας ρύζι καρολίνα
Τέσσερις κούπες γάλα
Τρεις κουταλιές της σούπας άνθος αραβοσίτου (όχι στιγμής)
Τρεις κουταλιές της σούπας ρυζάλευρο
Μισή κούπα ζάχαρηΔύο κούπες νερό
Κανέλα
Αλάτι
Βράζουμε το ρύζι με το νερό και το αλάτι μέχρι να εξατμιστεί όλο το νερό και το ρύζι να γίνει πολύ μαλακό. Προσθέτουμε τρεις κούπες γάλα και ανακατεύουμε καλά για να μην σβολιάσει το ρύζι.
Απαιτούμενος χρόνος:
50 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: