Ρυζογαλάκι έφτιαξα με γάλα αμυγδάλου που έτυχε να έχω κ μου βγήκε πολύ πολύ γευστικό !!!!Εβαλα σε κατσαρόλα 8 κουταλιές γεμάτες ρύζι καρολίνα αφού πρώτα το ξέπλυνα.Εριξα νερό να το σκεπάσει 3 δάχτυλα κ το έβρασα σε μέτρια φωτιά μέχρι που σώθηκε εντελώς το νερο κ δοκίμαδσα το ρύζι να τρώγετε αλλά ελάχιστα να κρατάει μην είναι λιώμα .Μόλις ήπιε όλο το νερό κ ήταν όπως το ήθελα έριξα 6 κουταλιές σούπας ζάχαρη ..έβαλα μαύρη γιατί δεν είχα κρυσταλλική αλλά πιο ωραίο είναι με κρυσταλλική γι αυτό βάλτε κανονική αν θέλετε ίδια ποσότητα .Εριξα κ πολύ ελάχιστο αλάτι πολύ λίγο.