Υλικά1 ποτήρι σπορέλαιο1 ποτήρι γάλα χλιαρό,3 αυγά1 φακελάκι ξερή μαγιάλίγο αλάτιξύσμα από 1 πορτοκάλι2 κουταλάκια κανέλα1/4 κουταλάκι γαρύφαλλοκακάο όσο χρειάζεται για να γίνει το μείγμα σκούρο καφέαλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει για να γίνει η ζύμη μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια (περίπου 700 με 800 γρ)Για το σιρόπι 3 ποτήρια νερό3 ποτήρια ζάχαρη,λίγο χυμό λεμόνι ΟδηγίεςΔυαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα.Σε μια λεκάνη βάζουμε το σπορέλαιο,το γάλα, τα αυγά,το ξύσμα το αλάτι και το αλεύρι και ανακατεύυμε καλά.Φτιάχνουμε μια αφράτη ζύμη.Χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο.Στη μισή ζύμ