Υλικά 500γρ αλεύρι1 φακ μαγιά1 αυγό5 κγ ζάχαρη1 κγ αλάτι250 γρ γάλα 50 γρ βούτυρο ή σπορέλαιο.Εκτέλεση Φτιάχνουμε μια μαλακή και απαλή ζύμη. .την αφήνουμε να φουσκώσει. Ανοίγουμε ενα φύλλο μακρόστενο 35 επι 45 εκ.Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια βούτυρο. .πασπαλίζουμε με κανελλα και ζάχαρη. ...ρολαρουμε και κόβουμε ανά 5 εκ.Τοποθετούμε σε ταψί και αφήνουμε πάλι να φουσκωσουν για 20 λ.Αλείφουμε με κρόκο και Ψηνουμε στους 180 μέχρι να πάρουν χρώμα.Δεν τα παραψήνουμε..για να παραμείνουν αφράτα.Συνταγή από Christine Yiovanoydi και Μyrto Aggelou