Ροδέλες πορτοκαλιού με σοκολάτα !!!Μελωμένα πορτοκάλια και βελούδινη γλύκα σοκολάτας, σε θεσπέσιο γευστικό συνδυασμό! Εύκολο, απλό και πολύ οικονομικό !!πορτοκάλι-σοκολάταΥλικά (για 22 περίπου ροδέλες)4 μέτρια χοντρόφλουδα πορτοκάλια ακέρωτα και χωρίς κουκούτσια3 κούπες ζάχαρη1 ½ κούπας νερόλίγο χυμό λεμονιούΓια την επικάλυψη 250-300 γρ. κουβερτούρα1 κουταλιά βούτυρο.ΕκτέλεσηΞύνουμε ελαφρά ολόκληρα τα πορτοκάλια με λεπτό τρίφτη. Τα πλένουμε και τα κόβουμε σε ροδέλες 1 εκατοστού.Βράζουμε για 5΄χύνουμε το πρώτο νερό και ξαναβράζουμε με καινούργιο νερό άλλα 5 λεπτά και σουρώνουμε.