Μελωμένα πορτοκάλια και βελούδινη γλύκα σοκολάτας, σε θεσπέσιο γευστικό συνδυασμό! Εύκολο, απλό και πολύ οικονομικό !! πορτοκάλι-σοκολάταΥλικά (για 22 περίπου ροδέλες)4 μέτρια χοντρόφλουδα πορτοκάλια ακέρωτα και χωρίς κουκούτσια3 κούπες ζάχαρη1 ½ κούπας νερόλίγο χυμό λεμονιούΓια την επικάλυψη 250-300 γρ. κουβερτούρα1 κουταλιά βούτυροΕκτέλεσηΞύνουμε ελαφρά ολόκληρα τα πορτοκάλια με λεπτό τρίφτη. Τα πλένουμε και τα κόβουμε σε ροδέλες 1 εκατοστού.Βράζουμε για 5΄και σουρώνουμε. Στην περίπτωση που έχουν κουκούτσια τ’ αφαιρούμε.Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό 5΄ και ρίχνουμε μέσα τις ροδέλες.