ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝΕνα ωραία χυλωμένο ριζότο, ζεστό, σερβιρισμένο αμέσως μόλις μαγειρευτεί, παραπέμπει σίγουρα στο απόλυτο comfort food και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να το απολαμβάνει κανείς όταν κρυώσει ο καιρός.Σήμερα φτιάξαμε ένα χειμωνιάτικο ριζότο, με μπύρα και μπέϊκον. Συνήθως βέβαια χρησιμοποιώ κρασί στο ριζότο, και η ιδέα να το αντικαταστήσω με μπύρα μου φάνηκε δελαστική, καθώς την χρησιμοποιώ συχνά σε πιάτα με κρέας (κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό).