Ωρα για καφεδάκι και παραδοσιακή "ριβανή" από τα Χωριά του Βάλτου! ! ! !ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό λάδι 1300 γραμμάρια νερό 800 γραμμάρια ζάχαρη 3 κουταλιές μέλι 1 κιλό αλεύρι 1 κιλό σιμιγδάλι ψιλό Λίγο αλάτι Ξύσμα λεμονιού, σουσάμι, αμύγδαλα ή γαρίφαλο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι, το νερό, τη ζάχαρη, το μέλι, το αλάτι και λίγο ξύσμα λεμονιού. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι ανακατεύοντας καλά για να μουλιάσει. Έπειτα προσθέτουμε το σιμιγδάλι με τον ίδιο τρόπο. Αφού πήξει το αποσύρουμε από τη φωτιά.