Απίθανοι ρεβιθοκεφτέδες που τρώγονται δυο δυο και πάλι δεν σταματάμε !!!ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ χορταστικοί και μυρωδάτοι !!!Τους έφτιαξα με ότι είχα στο ψυγείο από λαχανικά και στο ντουλάπι από μπαχαρικά κι έγιναν τέλειοι -όσο για το ότι έχω διαβάσει παντού ότι βράζουμε τα ρεβίθια πρώτα είναι μύθος -θυμάμαι την γιαγιά που τα μούσκευε από βραδύς και την άλλη μέρα τους ετοίμαζε και ευωδίαζε η γειτονιά από την μυρωδιά τους -και κερνούσε και τους πάντες που περνούσαν απ έξω από το ανοιχτό παράθυρο της ...!!!Υλικά250 γραμ ρεβίθια1 αυγό8 κλωνιά ψιλοκομμένο μαϊντανό6 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο 2 κουτ σούπ