Οποιος δεν το φτιάξει χάνει !!!Υλικά1 1/2 φλιτζ σιμιγδάλι ψιλό1 1/2 φλιτζ αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 φλιτζ ζάχαρη5 αυγα1 φλιτζ ηλιέλαιο1 Μπέικιν φακελάκι 20 γραμ250 γιαούρτι αγελάδας2 βανίλιεςΞύσμα από λεμόνιΌλα μαζί τα υλικά τα ανακατεύουμε πρώτα το λάδι με την ζάχαρη τα χτυπάμε αμέσως μετά όλα τα υπόλοιπα -αδειάζουμε σε λαδωμένο ταψί 30Χ40 και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς αέρα πάνω κάτω μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί περίπου 50 με 60 λεπτά.Σιρόπι.3 φλιτζ νερό3 φλιτζ ζάχαρηΦλούδα από λεμόνι30 γρ βούτυροΤα βράζουμε όλα μαζί για 5 με 10 λεπτά και μόλις κρυώσει το ρεβανί το σιρο