ΥΛΙΚΑ1 1/3 κούπα αλεύρι φαρίνα1 1/3 κούπα σιμιγδάλι ψιλό1 1/2 κγ μπέικιν πάουντερλίγη βανίλια λίγο αλάτι4 κσ γάλα χλιαρό8 αβγά1 + 1/3 κούπες ζάχαρηΣιρόπι3 κούπες ζάχαρη2,5 κούπες νερό2 κσ ξύσμα2 κσ χυμό λεμονιούΜισή Πλάκα βούτυρο.Τα πρώτα 4 υλικά τα ανακατεύουμε όλα μαζί.Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη 15 λεπτά.Προσθέτουμε το γάλα λίγο λίγο.Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στέρεα και υγρά με κουτάλι.Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι.Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 35 λεπτά.Σιρόπι καυτό και το γλυκό χλιαρό. Ioanna Stefanaki-οι χρυσοχέρες-ηδεςΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ