ΥΛΙΚΆ 125 γρ αλεύρι,150 γρ σιμιγδάλι χοντρό,250 γρ βούτυρο μαλακό,200 γρ ζάχαρη,70 γρ ινδοκάρυδο,200 γρ γιαούρτι,20 γρ μπεικιν,4 αυγά,μια πρέζα αλάτι,2 βανίλιες ,ξύσμα πορτοκαλιού Για το σιρόπι750 ml νερό,(εγώ έβαλα 1 λίτρο νερό),500 γρ ζάχαρη(εγώ έβαλα 700 γρ)λίγο χυμό λεμόνιΓια τη σαντιγί2 φακελάκια Γκαρνί Γιώτης 400 ml γάλαΟΔΗΓΙΕΣΣτο μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα τα βούτυρο με την ζάχαρη για να αφρατέψει και να γίνει κρέμα.Προσθέτουμε έναν,έναν τους κρόκους,προσθέτουμε το γιαούρτι,το ξύσμα,τις βανίλιες το μπεικιν και το ινδοκαρυδο και συνεχίζουμε το χτύπημα.Στο μεταξύ χτυπάμε